Omschrijving
Modern 3 kamerappartement met lift van maar liefst 72 m². De woning is keurig onderhouden en perfect gelegen met afgekochte erfpacht t/m 16 februari 2051.

Het, onder architectuur ontworpen, appartementencomplex “De Zeeburcht” is een parel in de kroon van de populaire wijk Zeeburg van stadsdeel Oost. De gemeenschappelijke binnentuin is alleen bereikbaar voor bewoners en is een oase van rust in deze levendige buurt.

Locatie en bereikbaarheid:
U vindt deze woning in de gezellige Indische buurt (stadsdeel Oost) om de hoek van het Oostelijk Havengebied. Op loopafstand bevinden zich het Flevopark en The Harbour Club, maar ook de gezellige Javastraat met leuke boetiekjes en hippe horecazaken. Het Javaplein met café Het Badhuis, restaurant Wilde Zwijnen, Thai Tiger en Coffee Company vindt u praktisch om de hoek. Een kleine greep uit het brede assortiment van lokale hotspots; Bar Basquiat, VijfNulVijf, Bedford-Stuyvesant en de The Walter Woodbury Bar. Verder ook nog Studio K (arthouse bioscoop, theater en café). Ook de Dappermarkt ligt op loopafstand (5 min.). Voor recreatie kunt u terecht in het nabij gelegen Flevopark of het Oosterpark. De bereikbaarheid is voor zowel openbaar vervoer als eigen vervoer goed te noemen middels diverse bus- en tramlijnen (o.a. tram 7 en 14, bus 22) alsmede station Muiderpoort op loopafstand, en ontsluiting met de Ringweg A-10 via de Zuiderzeeweg.

Indeling:
Met de lift of trap komt u op de vijfde verdieping. Entree, aan de ruime hal liggen twee goed bemeten slaapkamers, de badkamer is voorzien van een luxe douchecabine met warmtelucht-functie, wastafel en wasmachine- en drogeraansluiting. De CV kast bevindt naast de badkamer en de separate toilet is vanuit de hal te bereiken. De lichte woonkamer met riant zonnig balkon over de gehele breedte ligt aan de achterzijde van de woning met open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer en vanaf het zonnige balkon heeft u een prachtig vrij uitzicht over de wijk en binnentuin.

Erfpacht:
Het erfpachtrecht is in 1999 gesplitst in appartementsrechten en de erfpachtcanon is vooruitbetaald t/m 16 februari 2051.

Vereniging van eigenaars (V.v.E.):
De V.v.E. is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door Munnik VvE beheer. De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning. De servicekosten voor het appartement, gemeenschappelijk binnentuin en de berging zijn momenteel ca. € 130,- per maand.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van 72,2 m², het balkon is 11,4 m² (NEN2580 gemeten);
– Bouwjaar 2000;
– Goed geïsoleerd;
– 5e verdieping;
– Berging in de onderbouw;
– Fraaie gemeenschappelijke binnentuin, uitstekend onderhouden;
– Lift aanwezig;
– Heerlijk breed en zonnig balkon;
– Energielabel B;
– Verwarming en warmwater via CV-ketel;
– Oplevering in overleg.
Kenmerken
Overdracht

TE KOOP