WONEN IN EEN FIJN EN LICHT 2/3-KAMER APPARTEMENT OP HET WITTENBURGEREILAND? DAT KAN NU AAN DE WITTENBURGERGRACHT 137!

Dit fijne en praktische ingedeelde appartement van 68m2 bevindt zich in het rustigere gedeelte van Staddeel Centrum. Vlakbij het Scheepvaartmuseum, NEMO Science Museum en het Waterloopplein.
Het appartement is in 2005 geheel gerenoveerd, gelegen op de bovenste (4e) verdieping en heeft een mooi vrij uitzicht. Vanaf het heerlijke dakterras (N-O) heb je schuin uitkijk op de Wittenburgervaart en op de Oosterkerk.
Door de 3 grote lichtkoepels in de keuken, slaapkamer en woonkamer is er een mooie lichtinval. Naast de gemeenschappelijke fietsenberging is er tevens een eigen berging (beide op de begane grond) van maar liefst 16m2 groot!
De woning maakt uit van een financiële gezonde Vereniging van Eigenaren, beheert door VvE Beheer Amsterdam.

INDELING
Door de vierkante indeling is het een praktisch ingedeelde woning waarbij elke m2 goed is benut. Via het trappenhuis (geheel opnieuw geschilderd in 2015) kom je in de hal van het appartement. Rechts daarvan bevindt zich een nette moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer, afwasmachine en combimagnetron met oven). Links van de hal betreed je de gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het dakterras. Via de woonkamer kom je in hal waar zich de toilet en de badkamer bevinden. Aan het einde van de hal ligt de ruime slaapkamer. Het creëren van een 2e slaapkamer is mogelijk door van de keuken een slaapkamer te maken en de keuken te verplaatsen naar de woonkamer.
Over de gehele woning ligt een fraaie teakhouten vloer.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
Het appartement is gelegen in het rustigere gedeelte van Stadsdeel Centrum. Omringd door de Wittenburgervaart en de Nieuwevaart. Voor de dagelijkse boodschappen is er de Albert Heijn aan de Kleine Wittenburgerstraat. Aan de Wittenburger -en Oostenburgergracht zijn er diverse restaurantjes en de traiteurs Slagerij The Cow Project en Frank’s Smoke House.
Met de fiets ben je zo bij Artis, Brouwerij het IJ en diverse winkels in de Czaar Peterstraat. Het Centraal Station is ook prima bereikbaar met Bus 22 en met de auto ben je in 10 minuten op de Ring A10 via de Piet Heijn Tunnel of IJ-Tunnel.

BIJZONDERHEDEN
. Geheel gerenoveerd in 2005
. Uitstekend onderhouden zowel binnen als buiten
. In 2015 geheel geschilderd trappenhuis en buitenkant en in 2017 zijn alle kozijnen en terras geheel geschilderd
. Woonoppervlakte 68m2, dakterras 8m2 en berging 16m2 (NEN 2580 rapport aanwezig)
. Actieve VvE en professionele beheerder met MJOP tot december 2031
. Afgekochte erfpacht tot juli 2054
. Beschermd Stadsgezicht

OPLEVERING
In overleg

NOTARISKEUZE
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke notariële beroepsorganisatie, ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 10 km van het ter verkoop aangeboden object.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor koper van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

TE KOOP