OP ZEER CENTRALE LOCATIE GELEGEN LEUK EN LICHT 2- KAMER APPARTEMENT

Het appartement ligt op de 2e verdieping van een hoekpand aan de Zeedijk 53 – Waterpoortsteeg te Amsterdam. Door de hoekligging en de grote ramen is er zeer veel lichtinval met een mooi uitzicht op de Zeedijk. Het gehele pand is in 2005 totaal gerenoveerd.

INDELING
De Waterpoortsteeg heeft een eigen afgesloten ingang. Via ingang in de Waterpoortsteeg kom je via een gemeenschappelijk trappenhuis op de 2e etage. Na de entree van het appartement is een kleine hal en een toilet vervolgens kom je in de lichte woonkamer met zij- en voorramen en een open keuken met diverse inbouwapparatuur. De slaapkamer ligt aan de zijkant van het appartement. Vanuit de slaapkamer kom je in de badkamer met douche en de wasmachine met droger. In het hele appartement ligt een grenen houten vloer.

OMGEVING
De Zeedijk is gelegen midden in het hartje centrum van Amsterdam, aan een gezellige winkelstraat. Het appartement is gelegen op 5 minuten lopen van het Centraal Station, de Dam en de gezellige Nieuwmarkt.

KENMERKEN
. Bouwjaar 1925
. Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam, sectie G, nummer 1879, indexnr. 3
. Gesplitst 16-12-2005, 1/5 aandeel
. Particuliere erfpacht, eeuwigdurend, ingaande 29 juni 1979
. Canon, tijdvak 01.01.2016-31.12.2020, € 533,- per jaar
. Canon, vervolgens elke vijf jaar te herzien, fiscaal aftrekbaar
. Financiering, houdt rekening bij eventuele financiering met particuliere erfpacht
. Er is geen groene, oranje of rode opinie aanwezig
. Eigen middelen zijn noodzakelijk
. Servicekosten VvE € 60,- per maand
. Saldo rekening circa € 13.000,-
. Woonoppervlakte circa 32 m2
. Aantal kamers 2
. Verwarming CV Ketel Nefit Smartline
. Isolatie HR ++ dubbel glas

OPLEVERING
In overleg te bepalen

NOTARISKEUZE
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke notariële beroepsorganisatie, ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 10 km van het ter verkoop aangeboden object.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor koper van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

TE KOOP