Wij zijn jouw verkoopmakelaar

Je woning heeft een bijzondere en speciale plek in je leven. Je bent toe een nieuwe stap in je woonleven te zetten. Het is tijd om je huidige woning in te ruilen voor een nieuwe droomwoning. Tijd om je huidige woning voor de beste prijs te gaan verkopen.

Aan alles werd gedacht. Mijn woning was in deskundige vertrouwde handen

In de woningmarkt worden woningen goed verkocht die realistisch geprijsd zijn, er verzorgd uitzien en mooi gepresenteerd worden. Daarnaast dient iedere potentiële koper behulpzaam en professioneel behandeld te worden. Als verkoopmakelaar staan we jou vakkundig en vooral persoonlijk betrokken bij in dit verkoopproces.

Iedere verkoop begint met een kennismakingsgesprek. De verkoopmakelaar bespreekt bij jouw thuis alle aspecten van de verkoop. Samen bepalen we de reële vraagprijs, de verkoopstrategie en de doelgroep. Wij bekijken en adviseren jouw financiële situatie en nemen alle mogelijkheden van de huidige woningmarkt met je door. Niet elke situatie is hetzelfde, daarom wordt er altijd door onze verkoopmakelaar creatief en oplossingsgerichtheid gedacht.

Mijn makelaar gaf me de tips om mijn huis er beter uit te laten zien. Mijn woning werd nog sneller verkocht

Naast het bespreken van het verkoopproces geven wij ook een deskundig verkoopstyling advies. Dit levert betere verkoopresultaten op. We maken een professionele fotopresentatie van je woning. Deze foto’s worden gebruikt om de woning aan te melden bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de bekende landelijke huizensite Funda, op onze Facebook pagina en op onze website. Daarnaast maken wij een fraaie verkoopbrochure die elke bezoeker van jouw woning mee naar huis kan nemen.

De Buurtmakelaar coördineert en begeleidt alle bezichtigingen. Dat is wel zo makkelijk, je hoeft hier zelf niet bij aanwezig te zijn. De afspraken en de bezichtigingen kunnen ook buiten de reguliere werktijden worden gemaakt. Bij de bezichtigingen hoort de verkoopmakelaar de woonwensen van de potentiële koper(s) wat later nuttig ingezet kan worden bij de onderhandelingen.

Ieder zo z’n vak…

Onze verkoopmakelaar begeleidt je deskundig van A tot Z in het verkoopproces. Bij een serieus geïnteresseerde wordt er een bieding gedaan. Er breekt dan een spannende fase aan. Het doen van onderhandelingen is een vak apart en wordt vaak onderschat. Het onderhandelingsproces kan soms tot onnodige vertragingen of ongewenste situaties leiden. Je kunt dit met een gerust hart aan de verkoopmakelaar toevertrouwen. Hij heeft brede marktkennis en met zijn ruime ervaring en persoonlijke betrokkenheid verlopen de onderhandelingen voor alle betrokken partijen duidelijk en prettig. We gaan samen voor het optimale resultaat!
Wanneer jouw woning tegen een mooie prijs is verkocht wordt het koopcontract gemaakt en ondertekend bij de notaris. Wij feliciteren jou graag met de verkoop van je woning!

En ook goed om te weten is dat De Buurtmakelaar…

  • jouw woning ook onder de aandacht brengt in het eigen zoekersbestand
  • eigen buurtmailings verzorgt waarop regelmatig bewoners uit de buurt voor een potentiële koper zorgen
  • adviseert over eventuele opknapwerkzaamheden
  • de mogelijkheid biedt tot het laten maken van een bouwkundige keuring en een energielabel ter ondersteuning van de verkooppresentatie
  • onafhankelijke financiële en hypotheek specialisten in huis heeft om jou te adviseren over de beste hypotheek met de laagste maandlasten, belastingen en andere financiële vraagstukken
  • voor iedere woning voor de potentiële kopers een berekening van de mogelijke netto maandlasten maakt
  • lid is van de Nederlandse Vereniging van Makelaars
  • naast de open dagen van de NVM en MVA (Makelaars Vereniging Amsterdam) eigen open dagen organiseert

Met de deskundige hulp van de verkoopmakelaar was mijn huis zo verkocht

De Buurtmakelaar verdient zichzelf ruimschoots terug voor jou.