Heerlijk rustig wonen in een groene en kinderrijke markante woonbuurt in Tuindorp Oostzaan West? Dat kan in de Stierstraat!

Stierstraat 6 is een moderne lichte eengezinswoning gelegen in een rustige straat met aan de voorkant een plantsoen en een fijne speelgelegenheid voor de kinderen. De auto parkeer je gemakkelijk en gratis voor de deur op de openbare weg.

De achterzijde is uniek in Amsterdam! De zonnige tuin grenst aan een grote groenstrook met daaraan het water ’Westertocht’. De groenstrook wordt op geheel natuurlijke wijze onderhouden door een kudde grazende witte schapen. Genieten in de tuin met een landelijk en vrij uitzicht, wie wil dat nu niet!

Er is veel groen in de wijk en met natuurgebied ’t Twiske in de nabije omgeving is het heerlijk vertoeven. Het Stadslandbouwproject NoordOogst (voormalig sportpark de Melkweg) is slechts 5 minuten lopen. Dit is een kleinschalig en duurzaam project met o.a. het groene Kinderdagverblijf/BSO Buitenkans.
Er zijn scholen, diverse eetgelegenheden, sportparken en buurtwinkels. Voor de grote boodschappen zijn de winkelcentra Molenwijk en Boven ’t Y dichtbij. Met de auto ben je in 5 minuten op de Ring A-10 en via de pontverbinding bij de NDSM-werf (10 minuten fietsen) heb je een snelle verbinding naar het centrum van Amsterdam. En binnen 25 minuten sta je op een van de leukste winkelstraten van Amsterdam, de Haarlemmerdijk.

Kom gauw een kijkje nemen en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling
Naast de entreedeur van de woning is aan de voorzijde ook een aparte entree voor de berging. In de berging is de wasmachine/droger aansluiting, de meterkast met slimme meter en de CV-ketel van het merk Intergas. Daarnaast is er genoeg ruimte over voor het stallen van de fiets en/of opbergen van de spullen. De berging is tevens bereikbaar via een deur in de gang.

Begane grond
Via de entree met toilet kom je in de ruime en lichte woonkamer. Deze woon-eetkamer is praktisch ingedeeld en is 28 m2 groot. Aan de woon-eetkamer grenst de groene achtertuin met een achterom van circa 38 m2. In de zomer kun je hier heerlijk nog tot zonsondergang genieten van het fraaie landelijke uitzicht.

De halfopen keuken is vernieuwd in 2012 en is voorzien van moderne inbouwapparatuur o.a. een vaatwasser, een koel-/vriescombinatie en een 4-pits gasfornuis. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Over de gehele begane vloer ligt een laminaatparket.

Eerste verdieping
Via de trap kom je op de overloop waaraan 3 ruime lichte slaapkamers en een moderne badkamer grenst.
Aan de voorzijde van de woning is de eerste slaapkamer met daarnaast een nette badkamer. De badkamer is voorzien van een bad, aparte douche, wastafel en een 2e toilet.
De tweede en derde slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde.
Beide slaapkamers hebben toegang tot een inpandig balkon van circa 4 m2 dat eveneens een landelijk en vrij uitzicht heeft. Over de gehele verdieping ligt ook hier laminaatparket.

Kenmerken

– Erfpachtcanon afgekocht tot 1 september 2064;
– Woonoppervlak 93 m2 (Meetrapport NEN 2580 aanwezig);
– Vrij parkeren op openbare weg;
– Ruime tuin met groen en landelijk uitzicht (circa 38m2);
– Servicekosten VvE EUR 10,95 voor onderhoud gemeenschappelijke tuin;
– Kunststof ramen en kozijnen met dubbel glas;
– Keuken vernieuwd in 2012;
– CV-ketel Intergas uit 2015.

Oplevering in overleg.

Notariskeuze
Koper dient na het bereiken van de mondelinge overeenkomst binnen 2 werkdagen een notaris aan te wijzen gevestigd binnen de ring van Amsterdam. Het koopcontract wat zal worden gehanteerd is het model Ring Amsterdam. De notariskeuze is aan koper, tenzij anders aangegeven in de brochure.
De tussen verkoper en koper te sluiten koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand als beide partijen een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Deze schriftelijke koopovereenkomst dient uiterlijk 5 werkdagen na prijsovereenstemming te worden opgemaakt. Prijsovereenstemming (zowel mondeling als schriftelijk) komt tot stand onder de opschortende voorwaarden dat beide partijen de koopakte ondertekenen.

Verdere informatie
Voor vragen of verdere informatie over het eventueel kopen van deze of een andere woning zijn de medewerkers van De Buurtmakelaar graag bereid hierover nader inlichtingen te geven. De informatie over de woning is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Er zal zelf gerechercheerd (onderzoeksplicht) en geverifieerd moeten worden, met name ten aanzien van het beoogde gebruik en eventuele verbouwingsplannen. De oppervlakte van deze woning is berekend conform de eisen gesteld in de NEN2580. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare objecten en/of oude referenties. Met uiterste zorg is de woonoppervlakte berekend en deze wordt zoveel mogelijk ondersteund door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Wij willen echter benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.

TE KOOP