Heerlijk ruim en lichte driekamer (voorheen vierkamer) appartement van ca. 72m2 op eerste etage, gelegen aan een rustige straat, midden in het gezellige Bos en Lommer.
Het appartement heeft 2 balkons en zeer ruime berging van 10m2! Het steeds populairder wordende Bos en Lommer buurtje heeft alles wat je in je woonomgeving nodig hebt! Horecagelegenheden, een keur aan verscheidene winkels en voor de dagelijkse boodschappen is de Lidl aan het begin van de straat. Ook zijn er trendy cafés, culturele hotspots, diverse scholen en voor de ontspanning zijn de Wester -en Erasmusparken in de nabije omgeving. Openbaar vervoer is uitstekend. Met bus 21 ben je in 20 minuten op Amsterdam-Centraal station en met tram 12 in no-time op Station Sloterdijk. Met afslag S104 aan de Admiraal de Ruijterweg ben je met de auto zo op de ring A-10.

Indeling
Entree via het trappenhuis en binnenkomst in de hal. Aan de voorzijde is de royale lichte woonkamer gelegen van ca.30 m² met balkon met uitzicht op een verzorgd groen plantsoen. De woonkamer heeft twee toegangsdeuren tot het balkon aan de voorzijde. Vanaf het middaguur is het hier heerlijk in de zon vertoeven. Vanuit de hal is er een keurige keuken, voorzien van vaatwasser, koelkast, 4-pits kooktoestel met oven. De keuken biedt toegang tot het balkon aan de achterzijde met uitzicht op de gezamenlijke zichttuin.
De twee slaapkamers liggen aan de achterzijde, beiden uitgerust met kledingkasten. De badkamer ligt in het midden van de woning, voorzien van een ruime douche met brede glazen douchedeur, wastafel met verlichte spiegel, wasmachine en mechanische ventilatie. In de hal naast de badkamer vind je het separate toilet en twee handige garderobekasten. Over de gehele woning is er een fraaie houtenvloer gelegd en in 2015 zijn de muren gestuuct.
In de onderbouw van het pand bevindt zich nog een zeer royale eigen berging! Deze is ook gemakkelijk rechtstreeks te bereiken met de fiets, scooter of kinderwagen vanaf de straat.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 72 m²
– Berging 10 m2
– Twee balkons op het noordoosten en zuidwesten
– Volledig gemeubileerd/gestoffeerd
– Minimale huurperiode 1 jaar, met voorkeur voor (max) 2 jaar.
– Huurprijs excl. G/W/L

TE HUUR