Over ons

De Buurtmakelaar is de nieuwe naam, uitstraling en werkwijze van NBB Makelaardij & Taxaties. Ons makelaarskantoor is opgericht in het jaar 2000 als extra dienstverlening voor de klanten van het financiële advieskantoor NBB Persoonlijke Financiële Aangelegenheden. De Buurtmakelaar staat voor een vakkundige en persoonlijke benadering van onze klanten.

Wij voelen ons betrokken met onze omgeving en onze klanten. Wij streven er naar om ons werk steeds weer zo goed mogelijk te doen. Daarom vinden wij het belangrijk goed te luisteren naar de mensen waar wij mee te maken krijgen, de woningen te kennen en thuis in de buurt te zijn. Iedere situatie is weer anders en door goed en creatief mee te denken proberen wij tot de beste oplossing te komen.

De Buurtmakelaar bestaat uit een veelzijdig en enthousiast team. Allen met hun eigen specialisme en werkervaring. Zo kunnen wij onze klanten fiscaal- en hypotheekadvies bieden en indien gewenst verzorgen wij ook alle bijbehorende verzekeringen. Het ruime aanbod van onze dienstverlening in combinatie met onze eigenschappen en kwaliteiten maakt dat wij onze klanten volledig en deskundig van dienst kunnen zijn.

Wie zijn wij?

Mr Karel-Jan Hesseling
Directeur, gecertificeerd makelaar en taxateur, fiscaal jurist en erkend hypotheek- en financieel adviseur

In 1992 ben ik met het financiële advieskantoor NBB Persoonlijke Financiële Aangelegenheden begonnen. Na enige jaren is NBB Makelaardij & Taxaties erbij gekomen. Ik ben een ervaren en veelzijdige adviseur. Ik heb ruime kennis van verschillende vakgebieden w.o. financieel, fiscaal, bouwkundig, marketing en makelaardij.
Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en op zoek te gaan naar creatieve oplossingen. Ik vind het een uitdaging om complexe zaken aan te gaan. Naast het plezier wat ik beleef in mijn werk ben ik ook graag actief bezig met sporten in de natuur.

Marjoleine van Hengst
Makelaar

Woningen en gebouwen hebben mij al heel mijn leven geïnteresseerd. Woningen omdat het zo belangrijk is om een huis te hebben waarin je je vertrouwd en thuis voelt. Gebouwen omdat het zo imposant en mooi kan zijn. In mijn werkend bestaan heb ik daar ook veel mee te maken gehad. Als financiële vrouw, jarenlang werkzaam geweest bij een bankinstelling, heb ik daar in verschillende functies ervaring in opgedaan. Niet alleen woningen en gebouwen vind ik interessant, maar zeker ook mensen. Niets mooier om je interesses met elkaar te combineren in een vak en dat vond ik in de makelaardij. Ik word blij als we mensen kunnen helpen een nieuw thuis te vinden of snel te kunnen verkopen. En krijg grote voldoening als we samen de deal hebben gedaan. Ik ga voor professionaliteit en betrokkenheid. Daar kom je nog het verst mee.

Mohamed Fayki
Assurantie adviseur

Ik ben Mohamed Fayki en ben alweer bijna 15 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. In het leven loopt iedereen verschillende risico’s. Wij kunnen je helpen deze te beperken. Mijn doel is om voor iedereen een gepast verzekeringsadvies aan te bieden.  Mijn klanten bestaan voornamelijk uit particulieren, maar ook ondernemers en Vereniging van Eigenaren. Ik kijk vooral naar het persoonlijk belang van mijn klanten en het is voor mij belangrijk dat ik onze klanten transparant verzekeringsadvies geef en bij de juiste verzekeraar tegen de juiste premie onderbreng. Wij zijn jouw directe aanspreekpunt en staan natuurlijk bij schade direct voor je klaar. Mijn moto is: ‘Niet teveel en niet te weinig verzekeren’.

Beoordelingen via Funda