Ideaal voor ouders met studerende kinderen, een stel mét of juist nog zonder kinderen en/of de liefhebber van een dubbel bovenhuis met veel potentie.
In één van de leukste straten van Stadsdeel West (voorheen de Baarsjes) bieden wij aan deze ruime 5-kamer dubbele bovenwoning van 143 m².
Het betreft een woning in eenvoudige staat, doch met veel authentieke details. Bovendien staat het pand op eigen grond, beschikt het over een berging in het souterrain en een gemsschappelijke fietsenberging op de begane grond.

Indeling:
Bij binnenkomst in de gemeenschappelijk hal op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenberging.
Vanuit deze ruimte is een trap naar het souterrain waar aan de voorzijde een eigen bergruimte ligt.
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de woning gelegen op de derde verdieping. U komt binnen in een ruime centrale hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. De royale kamer en suite, welke is voorzien van een ruime kamer aan de voorzijde en een riante kamer aan de achterzijde, heeft toegang tot het balkon op het westen. Aan de voorzijde ligt een slaapkamer. Op deze verdieping ligt aan de achterzijde de badkamer voorzien van ligbad, wastafel en douche. Naast deze badkamer is een kamer welke thans in gebruik is als wasmachineruimte. In de hal is een apart toilet.
De vierde verdieping kunt u via het gemeenschappelijke trappenhuis bereiken, maar ook via een interne trap in de achterkamer van de woonkamer.

Deze verdieping beschikt over een ruime leefruimte met open keuken, toegang tot een zonnig balkon, een tweede badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche en nog een aparte slaapkamer aan de voorzijde.

Voor een goed beeld van indeling verwijs ik u naar de bijgevoegde plattegronden.

Omgeving:
De Lumeijstraat is gelegen in één van de leukste straatjes van stadsdeel West (voorheen De Baarsjes). Het appartement is goed bereikbaar met auto via de Ring A-10 afslag S 105 en met het openbaar vervoer (zowel met tram als met de bus). Op loopafstand bevinden zich zowel het Rembrandtpark als het Erasmuspark en diverse winkels aan de Admiraal de Ruijterweg.

DE VERENIGING VAN EIGENAREN:
De naam van de Vereniging luidt ‘Vereniging van eigenaars Lumeijstraat 41. De maandelijkse servicekosten zijn € 242,17,=.

Bijzonderheden:
– Eigen grond;
– Meetcertificaat aanwezig;
– Dubbel glas;
– De woning wordt verwarmd door middel van een HR combiketel uit het jaar 2013;
– Gemeenschappelijk fietsenberging voor maximaal twee fietsen;
– Apart berging in het souterrain;
– VvE in eigen beheer.

Verdere informatie
Heeft u nog vragen of wenst u verdere informatie over het eventueel kopen van deze of een andere woning, dan zullen de medewerkers van De Buurtmakelaar u met veel plezier te woord staan. De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. U dient zelf ook te rechercheren (onderzoeksplicht) en te verifiëren, met name ten aanzien van uw beoogd gebruik en uw eventuele verbouwingsplannen. De oppervlakte van deze woning is berekend conform de eisen gesteld in de NEN2580. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare objecten en/of oude referenties. Met uiterste zorg is de woonoppervlakte berekend en deze wordt zoveel mogelijk ondersteund door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.

VERKOCHT