HEERLIJK RUIM 4 KAMER APPARTEMENT MET 2 PATIO’S OP GELIEFDE BREDE J.F. VAN HENGELSTRAAT

Mooi appartement met de uitstraling van een huis met eigen opgang van twee verdiepingen met twee patio’s met een oppervlakte van 101m2. Het appartement is praktisch ingedeeld. Er zijn vier kamers waarvan twee grote slaapkamers. Er zijn goede mogelijkheden om een derde slaapkamer te realiseren. Op de begane grond is nog een aparte berging van 6m2. Alle kamers zijn om de beide patio’s gelegen. De woning heeft een rustige en geborgen uitstraling zonder boven- en beneden buren. In de zomer zitten vele buren gezellig buiten voor op straat op de brede stoep die nog lang avondzon heeft.

INDELING
Via een eigen voordeur op de begane grond en trap kom je uit op een lichte gang die meteen speels zicht geeft op de eerste patio. De beide grote slaapkamers op de 1e verdieping liggen ook met ruim zicht om deze patio heen. Een slaapkamer is voorzien van inbouwkast en de andere slaapkamer heeft een trapkast/berging met aansluiting voor de wasmachine en droger. Een witte houten trap leidt naar de 2e verdieping waar de badkamer, keuken, eetkamer en woonkamer zijn. Ook op deze verdieping liggen de kamers om de zonnige patio heen en met 4 openslaande deuren wordt de woonkamer bij mooi weer vergroot en kan hier heerlijk gebarbecued worden. De badkamer en het toilet zijn in december 2012 luxueus verbouwd. De stijlvolle keuken met inbouwapparatuur is geheel vernieuwd in december 2013.

OMGEVING
Zeker het 2e deel van deze rustige straat heeft een dorpskarakter met praktisch alleen bestemmingsverkeer. Kinderen kunnen vrij op straat spelen. Aan het einde van de straat bevindt zich het IJ, waar met mooi weer in gezwommen kan worden. De buurt heeft een prettige sfeer en de nabijheid van het water geeft een ruimtelijk gevoel. Vele voorzieningen binnen handbereik. Winkelcentrum Brazilië op loopafstand. Goede basisscholen/crèches. Iedere woensdag biologische markt. Czaar Peterstraat verkozen tot leukste winkelstraat van Nederland 2015. Kinderrijke buurt. Voetbalveld, speeltuinen, zwemgelegenheid op een steenworp afstand. Zeer uitlopende horeca op loopafstand zoals bijvoorbeeld HappyHappyJoyJoy, Puerto Pata Negra en Lloyd Hotel. Alles letterlijk om de hoek.

BEREIKBAARHEID
Stadsdeel Zeeburg is zeer centraal gelegen. Het is een ideale mix van wonen in de stad in combinatie met rust, licht, ruimte, water en cultuur. Centrum op fietsafstand. Tram 10 (West, via Leidseplein), tram 26 (IJburg of Amsterdam CS) en bus 48/65/22 stoppen vlakbij. Amsterdam-Oost en Artis zijn om de hoek, evenals fitnesscentrum, zeilschool, jachthaven, het Flevopark(bad) en het Muziekgebouw aan het IJ. Het Oostelijk Havengebied is prima uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een wielrentocht richting Waterland. Via de Piet Heintunnel binnen een enkele minuten op de A10.

KENMERKEN
. Bouwjaar 1998
. Woonoppervlakte 101 m2
. Patio 1, 11 m2, patio 2, 8 m2
. Berging 6 m2
. Voortdurend recht van erfpacht gemeente Amsterdam
. Canon afgekocht tot en met 15 augustus 2046
. Actieve VvE en professionele beheerder
. Servicekosten zijn € 40,27 per maand
. Kozijnen patio’s zijn in 2010 vervangen door onderhoudsvrije kunststof kozijnen
. Badkamer en wc zijn in december 2012 luxueus verbouwd
. Stijlvolle keuken is in december 2013 vernieuwd
. Energielabel A
. Koele slaapkamers met een zonnige bovenste (leef) verdieping
. Rustige, extra brede straat met prettige buren in kinderrijke buurt
. Parkeervergunning direct verkrijgbaar

OPLEVERING
Zo spoedig mogelijk

LAGE HYPOTHEEKLASTEN
Mogelijke netto aanvang maandlasten van circa € 1580,- per maand
Hypotheek met een rente voor 10 jaar vast.

Hypotheek jaar 01: € 475.000,-
Hypotheek jaar 30: € 0,-

Inclusief 100% aflossing (€ 920,- per maand 1e jaar)
Inclusief eigen woningforfait en exclusief overlijdensrisicoverzekering

NOTARISKEUZE
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke notariële beroepsorganisatie, ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 10 km van het ter verkoop aangeboden object.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor koper van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

TE KOOP