Schitterend gelegen appartement in het begin van de Eerste Oosterparkstraat, het mooiste stuk van de straat met zijdelings uitzicht op de Amstel. Het gebouw is in 2007 gerenoveerd, waarna het is gesplitst in appartementsrechten. Daarbij is er o.a. dubbel glas geplaatst. Het appartement zelf is in die tijd ook opgeknapt en onder meer voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur en een laminaat vloer. Aan de voorzijde heeft het appartement een klein balkon waar plek is voor twee met uitzicht op de Amstel.
De woning is handig en functioneel ingedeeld. Op de bovenste etage is een ruime berging van ca. 5 m2. En niet geheel onbelangrijk, de erfpacht is afgekocht tot maar liefst december 2056.

Locatie:
Het appartement is gelegen aan de gewilde Weesperzijdestrook in het bruisende stadsdeel Oost, dicht bij de Amstel. Aan de overzijde van de Amstel loop je zo de Pijp in en in de directe omgeving bevinden zich vele gezellige bars, cafés en restaurants, zoals de IJsbreker, Loetje, Kees, Canvas en Café Hesp. Op de begane grond van de woning is zelfs hét nr. 1 restaurant van Amsterdam te vinden: Risto Enoteca PepeNero. Voor de dagelijkse boodschappen is er een grote AH aan de Wibautstraat op enkele minuten lopen.

De woning is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, zowel met de tram, bus als een metro. Metrolijnen 51, 53 en 54 naar o.a. het Centraal Station en Station Amstel komen om de hoek langs. Door de ligging vlakbij de Wibautstraat is daarnaast de A10 met de auto eenvoudig te bereiken en er zijn uitstekende parkeermogelijkheden in de buurt. Vaak kan de auto voor de deur terecht.

Indeling:
Trap naar de tweede verdieping; entree, woonkamer met deuren naar het balkonnetje aan de voorzijde en een open keuken aan de achterzijde.
De badkamer ligt in het midden en is voorzien van een wastafel, een doucheruimte, een toilet en een aansluiting voor de wasmachine en de droger. De slaapkamer ligt aan de achterzijde. Er is een kast met daarin de CV HR combiketel. Zowel de voor- als achterzijde zijn voorzien van isolatieglas.

De vereniging van eigenaren bestaat uit Eerste Oosterparkstraat 3, 5 en 7 en wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam.
De servicekosten bedragen thans: € 67,17 per maand.

Bijzonderheden:
– Tweekamer appartement van ca. 49 m²;
– Klein balkon aan de voorzijde;
– Aparte berging (ca. 5 m²) op de bovenste etage;
– Uitzicht over de Amstel met aan de overzijde ‘De Pijp’;
– Veel winkels (AH), gezellige cafés, bars en restaurants;
– Op loopafstand van de metro, tram en bus en goede aansluiting met de A10;
– Erfpacht afgekocht tot 1 december 2056;
– Actieve VvE.;
– NEN 2580 Meetrapport aanwezig.

Verdere informatie:
Heeft u nog vragen of wenst u verdere informatie over het eventueel kopen van deze of een andere woning, dan zullen de medewerkers van De Buurtmakelaar u met veel plezier te woord staan. De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. U dient zelf ook te rechercheren (onderzoeksplicht) en te verifiëren, met name ten aanzien van uw beoogd gebruik en uw eventuele verbouwingsplannen. De oppervlakte van deze woning is berekend conform de eisen gesteld in de NEN2580. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare objecten en/of oude referenties. Met uiterste zorg is de woonoppervlakte berekend en deze wordt zoveel mogelijk ondersteund door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.

VERKOCHT