Heerlijk groen en ruim wonen in de Walvisbuurt Amsterdam Noord?
Dat kan nu in deze gezellige 4-kamer eengezinswoning met een mooi aangelegde achtertuin aan het water!
Deze lichte tussenwoning heeft 3 grote slaapkamers, een ruime achtertuin en een dakterras waar je heerlijk van de zon kunt genieten. De auto kun je gratis voor de deur parkeren en de fietsen zijn handig te stallen in de berging in de voortuin van de woning. De badkamer en de achtertuin zijn recent gerenoveerd.

De Walvisbuurt (deel uitmakende van de wijk Oostzanerwerf) is een zeer kindvriendelijke, rustige en groene wijk. Het recreatiegebied ’t Twiske is op korte afstand en in no time ben je met de auto op de Ringweg Noord A-10. Met 10 minuten op de fiets ben je bij de pont die je snel naar hartje Amsterdam centrum brengt. De wijk heeft diverse (buurt)winkels, sportverenigingen en scholen/kinderdagverblijven.

Nieuwsgierig geworden naar deze gezellige doorzonwoning? Neem contact op met De Buurtmakelaar. Wij plannen direct een bezichtiging in!

Indeling
Via de voortuin met de (fietsen)berging betreed je de woning. In de hal is de meterkast (voorzien van een slimme meter) en een toilet. De woonkamer is licht en ruim. Vanuit de woonkamer loop je zo, via de schuifpui, de achtertuin in. Deze in 2016 fraai aangelegde achtertuin (circa 24m2) ligt op het Zuidoosten en heeft een mooi uitzicht op het water. De witte openkeuken is voorzien van alle benodigde apparatuur.

Eerste verdieping
Met de trap vanuit de woonkamer kom je op de eerste verdieping. De twee slaapkamers aan zowel voor- als achterzijde zijn ruim ingedeeld. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een praktische inbouwkleding kast. De badkamer is in 2015 modern gerenoveerd en voorzien van een douche met glazenwand, een dubbele wastafel en een 2e toilet. Zowel op de eerste als tweede verdieping ligt een laminaatvloer.

Tweede verdieping
Hier is de 3e ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het dakterras. Op dit zonnige terras (ruim 13m2) kun je heerlijk vertoeven. Op deze verdieping is ook de wasmachine aansluiting en de CV-installatie.

Kenmerken
In 2016 nieuw aangelegde achtertuin aan het water
Erfpacht afgekocht tot 16 maart 2040
In 2015 gerenoveerde badkamer
NEN 2580 Meetrapport aanwezig
Energielabel B (voorlopig)

Oplevering in overleg

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor koper van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

TE KOOP