Contact

entrepot-720

De Buurtmakelaar is een makelaarskantoor dicht bij jou in de buurt en goed bekend in Amsterdam Oost en omgeving.

Ons team staat voor een snelle service, persoonlijke aandacht en vakkundigheid. Wij willen jou en jouw woning graag leren kennen en zien jou wellicht binnenkort voor een kennismaking.

Naam *

Email *

Onderwerp

Bericht

Cookie & Privacy beleid de-buurtmakelaar.nl

Wij zie het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens we verzamelen wanneer u onze website gebruikt, waarom wij deze gegevens verzamelen en hoe wij hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Tevens informeren wij u over wat wij met persoonsgegevens doen en waar u toestemming voor kunt verlenen.

Dit cookie & privacy beleid is van toepassing op de diensten van PDFe Buurtmakelaar. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het cookie & privacy beleid en de voorwaarden die van toepassing zijn op deze website. Ook wanneer u offline gegevens met ons deelt, gaat u akkoord met dit privacy beleid.

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van de-buurtmakelaar.nl en dragen er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Als u niet met dit cookie & privacy beleid akkoord wenst te gaan, verzoeken we u het gebruik van onze diensten, waaronder het bezoek aan de website te staken en reeds verleende toestemmingen te heroverwegen.

Persoonsgegevens en gegevens

Wanneer u zich aanmeldt voor één van onze diensten vragen wij u om persoons- en/of bedrijfsgegevens te verstrekken. Onder deze gegevens behoren:
Voor- en achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Woningvoorkeur
Bankgegevens

In dit cookie & privacybeleid wordt beschreven hoe wij omgaan met de informatie die gegenereerd wordt tijdens het bezoeken van onze website en bij gebruikmaking van onze diensten (online & offline). De informatie kan bestaan uit gegevens of persoonsgegevens. Met persoonsgegevens bedoelen wij alle gegevens die je als persoon identificeren. Wij vragen u niet om gevoelige informatie en slaan deze ook niet op. Alle persoonsgegevens worden door/of in opdracht van ons verwerkt in overeenstemming met de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Deze website wordt beheerd door De Buurtmakelaar. wij zijn de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.