Wij zijn jouw aankoopmakelaar

Ik geniet nog elke dag van mijn heerlijke woning

Je woning heeft een bijzondere en speciale plek in je leven. Een plek waar jij je thuis voelt en waar je kunt genieten. De ideale woning past binnen het budget, ligt in een prettige omgeving, heeft een praktische indeling en een sfeervol interieur.

Door de hulp van mijn aankoopmakelaar was mijn ideale woning snel gevonden en werkelijkheid geworden

Het zoeken naar de ideale woning is een ware speurtocht die wij graag met jou willen maken. Iedere zoektocht begint met een kennismakingsgesprek waarin jij al jouw woonwensen kenbaar maakt. Hiermee gaan wij aan de slag. Wij bekijken jouw financiële situatie en bespreken de mogelijkheden in de huidige woningmarkt. Wat je van ons als aankoopmakelaar ook zeker mag verwachten is dat wij bij elke situatie creatief denken en persoonlijk betrokken zijn. Ieder onderdeel van de zoektocht wordt zo goed mogelijk uitgevoerd. Stap voor stap komen we steeds iets dichter bij jouw ideale woning.

Met het heldere stappenplan wist ik precies hoe het aankoopproces eruit zou zien

Bij het bekijken van de eerste woningen wordt het beeld van de ideale woning steeds duidelijker en kunnen wij gerichter gaan zoeken. Tijdens de bezichtigingen let de aankoopmakelaar nauwkeurig op het onderhoud van de woning, eventuele gebreken en noodzakelijke reparaties of uit te voeren verbouwingen.
Komt de juiste woning in beeld dan vindt er een meer gerichter onderzoek plaats. Er wordt dan gekeken naar bouwkundige aspecten, bestemmingsplannen, relevante gegevens uit het Kadaster, Vereniging van Eigenaren en andere zaken die specifiek op de woning van toepassing zijn.

Wat komt er allemaal nog meer bij kijken?

Nadat wij je huis gevonden hebben zal er onderhandeld moeten worden. Er breekt dan een spannende fase aan. Wij doen ons uiterste best om het beste resultaat voor jou te behalen. Na overeenstemming van de prijs mogen wij je van harte feliciteren met je aankoop!
Wij begeleiden je verder met het koopcontract, de financiering en de uiteindelijke levering bij de notaris. Na de eigendomsoverdracht kunnen gemaakte plannen voor verbouwing en inrichting uitgevoerd gaan worden.

Door het actief meedenken van mijn makelaar stond ik er niet alleen voor

Het onderscheidende vermogen van De Buurtmakelaar:

  • onze speciale zoekmethode zorgt ervoor dat wij het huis van jouw wensen voor de voordeligste prijs kunnen vinden
  • nieuw aangeboden woningen zijn bij ons al bekend voordat zij op Funda staan
  • door onze lokale buurtkennis zijn wij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in jouw buurt
  • wij hebben een objectieve en deskundige blik wat van toegevoegde waarde is voor jou als persoonlijk betrokken koper

En wist je dat…

  • met ervaring, deskundigheid en marktkennis wij tijdens de onderhandelingen het meest optimale resultaat voor jou kunnen bereiken
  • wij een uitgebreid aankoop-onderzoek doen en jou adviseren en begeleiden gedurende het gehele aankoopproces
  • onze onafhankelijke financiële en hypotheek specialisten jou uitgebreid kunnen adviseren over de beste hypotheek met de laagste maandlasten, belastingen en andere financiële vraagstukken
  • wij jou vrijblijvend tips en adviezen geven over eventuele verbouwingen en interieurinrichting om het echt jouw droomhuis te laten worden

Dus…

De Buurtmakelaar verdient zichzelf ruimschoots terug voor jou!